Fest' 59: 26 profile, interpretues dhe artistë

RTSH dhe stafi i Festivalit ju njeh shkurtimisht me profilet artistike të interpretuesve të këngëve pjesëmarrëse në garë, si dhe me emrat e autorëve të krijimtarisë së këtij edicioni. Në secilin rast, mund të klikoni dhe këngën.

 

 

Grupi i realizimit