Publikohet klipi zyrtar këngës së Anxhela Peristerit
  • e hënë, 8 mars 2021

Publikohet klipi zyrtar këngës së Anxhela Peristerit

Dhe ajo ka nxjerrë mbrëmjen e së hënës versionin zyrtar të këngës, të publikuar në kanalin e YouTube të Eurovision.

Kënga do të jetë në gjuhën shqipe, ndërsa version zyrtar i prezantuar në “Festivalin e Këngës” është ndryshuar.

Në komentet në kanalin e YouTube, shihet që versioni i dytë i “Karma” është pëlqyer më shumë.