Takim me pjesëmarrësit në Festival

Stafi i edicionit të 59-të, të Festivalit të Këngës në Radio Televizionin Shqiptar, të premten, datë 6 nëntor 2020, ora 11.00, do të kryejë një takim me autorët dhe interpretuesit e këngëve konkurruese në Fest ‘59, ku do të shpaloset platforma dhe rregullorja e këtij edicioni. Takimi do të kryhet në mjediset e RTSH-së.
Burime nga Radio Televizioni shqiptar bejne me dije se kete vit festivali i kenges do te mbahet ne kushte te vecanta te pandemise, duke respektuar rregullat e percaktuara anticovid nga Ministria e Shendetesise. Ende nuk eshte njoftuar vendi se ku do te zhvillohet Festivali, numuri i neteve, lloji i jurise etj Shume prej ketyre pyetjeve miqte dhe dashamiresit e shumte te Festivalit te Kenges do t'i marrin pergjigje te premten.